'Momenteel echt het gezicht van Feyenoord'

Feyenoord leek een zware wedstrijd tegemoet te gaan in Utrecht, maar had eigenlijk de hele wedstrijd de controle. In het elftal van de week van De Telegraaf dan ook ruimte ingeruimd voor drie Feyenoorders door Theo Lucius. 

Hij zag Feyenoord overtuigend winnen tegen FC Utrecht en denkt dat Dávid Hancko, Hugo Bueno en Quinten Timber de sterksten waren aan de zijde van de Rotterdammers. Lucius is erg te spreken over de manier waarop Feyenoord speelt. 

Hancko

Hancko speelde ook tegen FC Utrecht weer een sterke wedstrijd. Dit keer stond Thomas Beelen naast hem, maar dat deerde de mandekker niet. Lucius over Hancko: "Hij oogt zo stabiel, elke wedstrijd. Hij is goed aan de bal, maar ook verdedigend, in het doordekken, in alles." 

Bueno

Ook Bueno krijgt de complimenten. De linksback heeft zich razendsnel aangepast en is alle facetten, zowel aanvallend als verdedigend goed, zegt de voormalig speler van Feyenoord. "Men dacht dat het een spannende pot zou worden tegen FC Utrecht, maar ze waren oppermachtig", aldus Lucius ide vindt dat Feyenoord het goed voor elkaar heeft.

Timber

Ook aanvoerder Timber krijgt de complimenten. Hij is de revelatie van het seizoen bij Feyenoord. "Hij is een heerser op het middenveld, dat laat hij ook in de Champions League zien, en momenteel echt het gezicht van Feyenoord", aldus Lucius die Timber heeft gekozen als zijn speler van de week. 

Wil jij ook meepraten over the man of the match op FR-Fans.nl. Hier kun je jouw stem uitbrengen op de spelers die gisteren op het veld stonden. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten