'Die deed tegen Benfica en FC Utrecht echt helemaal niets fout'

'Die deed tegen Benfica en FC Utrecht echt helemaal niets fout'

8 reacties 8
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Willem van Hanegem zag Feyenoord de goede reeks voortzetten in Utrecht. De Rotterdammers wisten met 0-2 te winnen van FC Utrecht, waardoor het ook op de ranglijst goede zaken doet.

Komende woensdag staat alweer de volgende wedstrijd op het programma. Dan neemt Feyenoord het in De Kuip op tegen Ajax. Van Hanegem denkt dat Feyenoord de favoriet is. 'Ja, natuurlijk is Feyenoord de favoriet voor de Klassieker', aldus Van Hanegem in zijn column van het Algemeen Dagblad.

Gernot Trauner lijkt komende woensdag weer in de basis te starten. 'Daar komt nu ook de klasse van Spanjaard Hugo Bueno bij. Die deed tegen Benfica en FC Utrecht echt helemaal niets fout.' Ook de voorzet van de verdediger wordt geroemd. 

Van Hanegem zag Milambo uitblinken tegen SL Benfica. Tegen FC Utrecht verspeelde hij te veel ballen, vond Van Hanegem, terwijl Priske hem goed vond. Van Hanegem vindt dat een verkerd signaal. 'De lat na zo’n topavond in Lissabon moet juist omhoog en niet iets omlaag, alleen dan zal Milambo snel nog verder groeien.'

Lees ook