Priske: 'Kwart over twaalf is niet makkelijk, het is echt heel lastig'

1 reactie 1
Bron: ESPN

Feyenoord heeft zondagmiddag voor de derde keer op rij een wedstrijd in de Eredivisie gewonnen. Na FC Twente en Go Ahead Eagles is nu FC Utrecht verslagen. Het werd 0-2 voor de ploeg van Brian Priske, die Julián Carranza en Quinten Timber zag scoren.

Priske vertelt tegenover ESPN zeer content te zijn met de wedstrijd: 'Hoe we deze wedstrijd hebben gedomineerd in een uitwedstrijd na een grote Champions League-wedstrijd. Ik ben erg trots op mijn spelers en hoe ze hebben gespeeld en mentaliteit hebben getoond in een wedstrijd zoals deze waar je dat nodig hebt.' Dat zijn niet de enige aspecten die de wedstrijd in Utrecht lastig maakten volgens de hoofdtrainer. Hij heeft het ook over de aanvangstijd. 'Kwart over twaalf is niet makkelijk, het is echt heel lastig. We konden vannacht niet in Utrecht verblijven, we moesten in Rotterdam overnachten en hier vanochtend naartoe rijden.'

Basisdebutanten

Santiago Gimenez raakte een aantal weken geleden geblesseerd en daardoor werd er ruimte gemaakt voor Ayase Ueda. De Japanner was op zijn beurt ook niet fit genoeg voor het duel in Utrecht en dus mocht Julián Carranza in de basis starten. Binnen twaalf minuten had hij zijn doelpunt te pakken. Priske is blij voor hem. 'Hij verdient dit, hij werkt heel hard deze maanden. Hij heeft moeite gehad om kansen te krijgen, maar is professioneel gebleven.' Ook over de andere basisdebutant, Givairo Read, is Priske te spreken. 'Ik had geen twijfels om hem in de basis te zetten. Ik geloof echt in hem en de andere jongens. Hij is een jonge jongen met heel veel potentie.'