Priske geeft update over blessure Timber

Priske geeft update over blessure Timber

11 reacties 11
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Quinten Timber moest zondagmiddag vroegtijdig het veld verlaten tijdens de wedstrijd FC Utrecht - Feyenoord. In de slotfase van de wedstrijd raakte hij geblesseerd aan zijn enkel tijdens een ongelukkig duel. Brian Priske laat zich uit over de blessure en vraagt zich af of zijn aanvoerder De Klassieker haalt.

Op dit moment is het nog onzeker hoe Timber er voorstaat. Na afloop van de wedstrijd is hij niet beschikbaar voor een interview. Priske zegt tegenover ESPN het volgende over het kwetsuur: 'Hij is oké, maar heeft natuurlijk veel pijn aan zijn enkel. Verdraaide ‘m in zijn laatste duel. Hopelijk is het niet te serieus, maar het is afwachten hoe het er morgen naar uitziet. Je hebt altijd twijfels wanneer spelers het veld moeten verlaten, maar zoals ik zei is het hopelijk niet al te ernstig.' 

Waslijst blessures

Feyenoord - Ajax staat woensdagavond op het programma en belangrijke wedstrijden tegen AZ en FC Salzburg komen er eveneens aan. De waslijst met blessures is lang bij de Rotterdammers. Quilindschy Hartman, Santiago Gimenez, Jordan Lotomba, Bart Nieuwkoop, Calvin Stengs, Ayase Ueda en Gjivai Zechiël waren bijvoorbeeld niet fit genoeg voor het duel in Utrecht.

Lees ook