Weet Milambo ook te scoren in Utrecht?

Weet Milambo ook te scoren in Utrecht?

Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

Het artikel hieronder is een gesponsord artikel. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Bonus 24+ Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan veranderingen.

Waar veel supporters nog aan het nagenieten zijn van de overwinning van Feyenoord op SL Benfica, staat voor de Rotterdammers alweer de volgende wedstrijd op het programma. Feyenoord neemt het zondag op tegen FC Utrecht, dat verrassend tweede staat in de Eredivisie. Ondanks het feit dat de ploeg uit Utrecht goed presteert, zijn de Rotterdammers zondagmiddag de favoriet als je kijkt naar de odds bij BetMGM. Een overwinning van Feyenoord levert je 1,92 keer je inzet op, terwijl winst van FC Utrecht je 4,10 keer je inleg bezorgt. Een gelijkspel zorgt voor 3,70 keer je inleg.

Historie

De wedstrijd tussen FC Utrecht en Feyenoord stond al veel vaker op het programma. In totaal werd het duel al 115 keer eerder gespeeld, waarin Feyenoord 66 keer wist te winnen, FC Utrecht 18 keer en de wedstrijd 31 keer in een gelijkspel eindigde. Als je kijkt naar de afgelopen twee seizoen dan doet Feyenoord het goed tegen de Domstedelingen. Vorig seizoen werd er maar liefst drie keer tegen de club gespeeld, waarin de Rotterdammers drie keer wist te winnen. In De Kuip in de Eredivisie werd het 4-2, in Utrecht eindigde de wedstrijd in 1-5, en in de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker werd het 2-1.

Het jaar daarvoor, in het jaar dat Feyenoord landskampioen werd, wist Feyenoord thuis te winnen met 3-1, en speelde het in Utrecht gelijk met 1-1. Als je dus kijkt naar de laatste ontmoetingen dan zie je dat er vaak veel gescoord wordt. Als je het gemiddelde van de afgelopen twee seizoenen erbij pakt, dan wordt er 4,2 keer gescoord per wedstrijd. Als jij denkt dat er meer dan 3,5 keer gescoord wordt zondag in stadion Galgenwaard, dan krijg je daar 2,88 keer je inzet voor terug. Als je zelfs denkt dat er meer dan 4,5 keer gescoord wordt, dan krijg je daar maar liefst 6,00 keer je inzet voor terug.

Uitblinker Milambo

Dit seizoen is Antoni Milambo een van de revelaties aan de kant van Feyenoord. De jongeling is niet meer weg te denken uit de basiself van trainer Brian Priske, en ook zondag tegen FC Utrecht lijkt de middenvelder weer vanaf de aftrap te beginnen. Zijn beste wedstrijd speelde Milambo misschien wel afgelopen woensdag tegen SL Benfica. De jongeling scoorde twee keer en had daardoor een belangrijk aandeel in de overwinning van Feyenoord op de Portugese topclub. Dat brengt zijn seizoenstotaal al op zes doelpunten uit elf wedstrijden.

Verwacht jij dat Milambo zijn goede vorm ook doorzet in de competitiewedstrijd van zondagmiddag tegen FC Utrecht? Een doelpunt van Milambo levert je 3,95 keer je inzet op. Denk je dat de middenvelder de eerste doelpuntenmaker is van de wedstrijd, dan krijg je daar 9,50 keer je inzet voor terug. Je kunt ook inzetten op het feit dat Milambo een assist geeft. Als je denkt dat het 19-jarige talent uit de eigen jeugdopleiding een assist geeft tegen FC Utrecht, krijg je daar 6,10 keer je inzet voor terug.

Oddsbooster

BetMGM heeft voor de wedstrijd tussen FC Utrecht en Feyenoord een oddsbooster. Registreer en scoor odds van 50.00 als Feyenoord wint in de Eredivisie! Benieuwd naar alle quoteringen van de wedstrijd tussen FC Utrecht en Feyenoord? Neem dan een kijkje bij onze partner BetMGM.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Bonus 24+

Lees meer over
Lees ook