Vermoedelijke opstelling: 'Priske voert één wijziging door'

Feyenoord werkt met een goed gevoel naar de wedstrijd van komende zondag tegen FC Utrecht. De Rotterdammers speelden afgelopen woensdag nog in de Champions League tegen SL Benfica waarin het knap wist te winnen. In Lissabon werd het 1-3 voor Feyenoord.

FC Utrecht staat knap tweede in de Eredivisie. Feyenoord weet dus dat het zondagmiddag lastig kan worden in stadion Galgenwaard. De Rotterdammers kunnen niet beschikken over Jordan Lotomba, zo liet Brian Priske vandaag weten in een interview met Feyenoord ONE. FR-Fans.nl verwacht dat Givairo Read in de basis begint als vervanger van Lotomba.

Of Gernot Trauner en Hugo Bueno in de basis beginnen is nog onduidelijk, al verwacht FR-Fans.nl dat Priske wel kiest voor dit tweetal. De verdedigers waren erg sterk in de Champions League-wedstrijd tegen SL Benfica.

Dat betekent dat Wellenreuther op doel staat. Read, Trauner, Hancko en Bueno vormen de verdediging. Hwang, Milambo en Timber starten op het middenveld en de voorhoede bestaat uit Osman, Ueda en Paixão.

Vermoedelijke opstelling volgens FR-Fans.nl

Wellenreuther, Read, Trauner, Hancko, Bueno, Hwang, Milambo, Timber, Osman, Ueda, Paixão. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten