Priske: 'FC Utrecht heeft een goed team'

Op Feyenoord ONE is nu een interview te zien met onze trainer Brian Priske. Hij kijkt onder andere vooruit naar de wedstrijd tegen FC Utrecht. En reageert hij op de aanstaande contractverlenging van Igor Paixão

De wedstrijd tegen FC Utrecht

Priske ziet de sterkte van FC Utrecht. De ploeg uit de Domstad staat tweede achter koploper PSV. “FC Utrecht heeft een goed team. Er zit momenteel enorm veel geloof in die ploeg. Ze spelen als een collectief en hebben een duidelijk plan, waar iedereen zijn rol in weet. Het zal niet makkelijk worden om van ze te winnen. Al helemaal in hun eigen stadion, met de fans en sfeer. Het is een team wat in vorm is. Maar aan ons de taak om te laten zien dat wij het betere team zijn.”

Contractverlenging Paixao

Vandaag werd bekend dat Paixão zijn contract zal gaan verlengen. De aanvaller zal verlengen tot medio 2029. “Ik ben erg blij dat Paixão zijn contract verlengd. Hij is een geweldige jongen met een goede persoonlijkheid, altijd vrolijk hier op 1908, altijd aan het lachen en hij werkt hard. Ik denk dat hij dit seizoen een van onze sleutelspelers is. Hij heeft goede wedstrijden gespeeld, maakt doelpunten en levert assists, zoals een paar dagen geleden. Echt een teamspeler op ieder vlak. Dus ik ben erg blij dat we hem langer hier kunnen houden. Hopelijk kunnen we hem ook nog verder ontwikkelen. Hij is nog jong en kan nog stappen maken om een echte topspeler te worden.”

Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten