Kaartverkoop Champions League duel met RB Salzburg start zaterdag

Feyenoord start morgen met de kaartverkoop voor de thuiswedstrijd tegen RB Salzburg in de Champions League. Vanaf 9:00 uur morgenochtend kunnen seizoenkaarthouders, Legieon-leden en Junior Kameraadjes zonder passe-partout een kaart kopen.

De voorrangsperiode loopt tot maandag 28 oktober om 17:30 uur. Tickets zijn alleen te koop via de officiële Feyenoord Ticketshop. Indien na deze periode nog kaarten beschikbaar zijn kan vanaf 18:00 de volgende groep proberen kaarten te kopen, dat meldt de club op de website.  

De verkoop voor seizoenkaarthouders, Legioen-leden en Junior Kameraadjes met een passe-partout start dan, indien er nog kaarten beschikbaar zijn. Deze supporters kunnen per seizoenkaart of lidmaatschap één ticket bijkopen. Kaarten zijn alleen beschikbaar via de ticketshop

Champions League

Feyenoord neemt het op 6 november op tegen RB Salzburg in de eigen Kuip. De Rotterdammers hebben met zes punten uit drie duels een prima start in de Champions League. Salzburg, onder leiding van Pepijn Lijnders, wist nog geen punt te behalen in het miljardenbal.

  Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten