#PraatMee | Moet Priske Trauner wel of niet opstellen tegen FC Utrecht

Feyenoord lijkt precies op tijd in vorm om de zware maand oktober goed door te komen. Voordat de maand begon, vroeg iedereen zich af waar Feyenoord zou staan. Nu enkele wedstrijden later lijken de Rotterdammers de vorm echt gevonden te hebben, met als uitschieters de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles en de uitwedstrijd tegen SL Benfica.

In de laatste twee wedstrijden was Gernot Trauner weer de kompaan van Dávid Hancko in het centrum van de verdediging. De Oostenrijker wordt geroemd om zijn rust aan de bal en zijn directe spel vooruit, maar de verdediger is ook regelmatig geblesseerd geweest het laatste jaar. 

In de rubriek #PraatMee is FR-Fans.nl benieuwd naar de mening van de bezoekers, vandaag willen we graag weten of jij Gernot Trauner zondag op zou stellen tegen FC Utrecht. Welk advies zou jij Brian Priske geven? Met het recente blessure verleden is het dan misschien handig om 'de apotheker' rust te gunnen of moet je juist zorgen dat je in deze flow blijft? 

Hancko

Hancko heeft zich ook uitgelaten na de laatste twee goede wedstrijden van Feyenoord. De Slowaakse verdediger geeft daarin aan dat hij graag met Thomas Beelen speelt, maar dat hij met Trauner iets speciaals heeft.

  Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten