'Je kan meerdere clubs noemen'

Feyenoord won gisterenavond de uitwedstrijd tegen SL Benfica met 1-3. De Rotterdammers kwamen tijdens deze wedstrijd oud-Feyenoorders Fredrik Aursnes en Orkun Kökçü. ESPN ging voorafgaand de wedstrijd in gesprek met de vader van Kökçü, Halis-Sibel. Geruchten gingen dat Arne Slot met Liverpool de middenvelder in de gaten houdt.

De vader van Kökçü bespreekt in eerste instantie de vraag van de verslaggever of de trainerswissel er mee te maken heeft dat de oud-middenvelder van Feyenoord beter speelt dan vorig seizoen. "Ja zeker, dat kan je wel zeggen." Of er onder Schmidt getwijfeld was of het wel een goede stap was? "Nee, nooit getwijfeld. Trainers en spelers moeten altijd ineens weg als het niet goed gaat. Benfica is een grote club. De fans, net als Feyenoord, leven alles mee. Het is hier fantastisch, het weer en het voetbal."

Arne Slot en Liverpool

Ook ging hij in op de geruchten over Kökçü en een hereniging met Slot bij Liverpool. "Het is een profvoetballer. Je kan meerdere clubs noemen, niet alleen Liverpool. Het belangrijkste is de focus van Kökçü op Benfica." Maar mocht de interesse echt zo ver komen, ziet vader Kökçü dat wel zitten. "Arne Slot is een goede vriend van ons. Zij hebben samen veel meegemaakt. Liverpool, waarom niet?", sluit hij af. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten