'Hij heeft die uitspraak echt serieus genomen'

Feyenoord speelde zaterdagavond na de interlandperiode de competitiewedstrijd tegen Go Ahead Eagles. De Rotterdammers wisten de goede serie door te zetten en te winnen van de ploeg uit Deventer. In de Adelaarshorst werd het 1-5. In de rubriek 'Terugblikken met' blikken wij terug op deze winst van Feyenoord. We blikken met Youri, redacteur van FR-Fans.nl, terug op het duel tegen Go Ahead Eagles.

Van tevoren had Youri niet per sé een overwinning verwacht. 'We zaten met de overwinningen op Girona FC en FC Twente in een goede flow maar SL Benfica is toch een ander niveau. Ik had gehoopt op een gelijkspel maar dacht eigenlijk aan een verlies", begint hij. Dat gebeurde niet. Feyenoord won tegen bijna ieders verwachting in met 1-3. "Dat was echt geweldig, prachtig om te zien hoe Feyenoord het mooie Estadio da Luz stil kreeg."

Man of the Match Milambo

De Man of the Match was voor Youri Antoni Milambo. "Priske zei het vanaf het begin al, dit seizoen wordt 'aanhaken of afhaken' voor Milambo. Hij heeft die uitspraak echt serieus genomen en staat sinds hij basisspeler is te schitteren. Na zijn paar doelpunten in de Eredivisie, staat hij nu ook op drie doelpunten in de UEFA Champions League. Samen met namen als Haaland en Lewandowski. Zo'n jongen gun je het echt, mooi voor een echte Feyenoorder."

Ook voor Brian Priske is Youri erg blij. De afgelopen weken kreeg de Deense oefenmeester bakken met kritiek over zich heen. "Ik denk dat hij met deze wedstrijd het tegendeel bewezen heeft. Het spel was tegen Go Ahead Eagles al goed maar hoe Feyenoord presteerde in Lissabon was uitmuntend. Ik denk dat dit voor Priske een enorme opsteker is en heb alleen maar meer vertrouwen in hem gekregen. Ik ben benieuwd hoe hij het de komende (zware) wedstrijden gaat neerzetten", sluit hij af. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten