Trotse Timber haalt Milambo bij interview: 'Ik gun het hem, hij werkt zo hard'

Trotse Timber haalt Milambo bij interview: 'Ik gun het hem, hij werkt zo hard'

5 reacties 5
Bron: Ziggo Sport
Foto: Pro Shots

Feyenoord heeft een onvergetelijke avond beleefd in Lissabon. SL Benfica werd met 1-3 verslagen en de Rotterdammers staan daarmee op zes punten in drie wedstrijden. Antoni Milambo was met twee doelpunten de hoofdrolspeler.

Terwijl Quinten Timber zijn eerste zin nog niet eens heeft volgemaakt, komt Antoni Milambo achter de camera voorbij lopen en roept Timber zijn naam. Milambo was met de 0-2 en 1-3 belangrijk voor zijn ploeg en de aanvoerder vindt dat hij de erkenning verdient voor zijn werk. 'Ik gun het hem, hij werkt zo hard', zegt Timber bij Ziggo Sport. Milambo is door de UEFA verkozen tot man van de wedstrijd. Hij zegt het volgende over de bijzondere dag: 'Fantastisch. Twee goals in de Champions League is heerlijk.' 

Wanneer Milambo weer verder loopt wordt Timber de vraag gesteld hoe het kan dat het contrast van Feyenoord zo groot is in vergelijking met een aantal weken geleden. 'Uiteindelijk heeft het tijd nodig, je moet hard trainen, hard werken.' Hij zegt ook dat je je niet teveel moet laten beïnvloeden door de critici. Zo werd er bijvoorbeeld gezegd dat de Rotterdammers niks te zoeken hadden in de UEFA Champions League na de 0-4 nederlaag tegen Bayer 04 Leverkusen. Inmiddels is in Spanje en Portugal gewonnen van Girona FC en SL Benfica. 'Dat zegt genoeg over de mentaliteit van deze ploeg. Als je hier drie punten kan pakken, dan doe je dat heel goed', aldus Timber.

Lees ook