Op deze manier kun je de wedstrijd SL Benfica - Feyenoord bekijken

Op deze manier kun je de wedstrijd SL Benfica - Feyenoord bekijken

2 reacties 2
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

Vanavond speelt Feyenoord alweer de derde wedstrijd van dit seizoen in de Champions League. De Rotterdammers nemen het deze keer op tegen SL Benfica, waar oud-Feyenoorders Orkun Kökçü en Fredrik Aursnes onder contract staan.

Ook deze wedstrijd wordt weer exclusief uitgezonden door Ziggo Sport. Zij hebben de uitzendrechten van alle Europese competities. supporters die een Ziggo abonnement hebben kunnen de wedstrijd bekijken. Maar mocht je geen abonnement hebben, kun je deze alsnog afsluiten. Je kunt een Ziggo Sport Totaal pakket kopen op je eigen provider. 

Bekijk gratis SL Benfica - Feyenoord

Mocht je de wedstrijd tussen SL Benfica en Feyenoord willen bekijken zonder lid te zijn bij Ziggo Sport? Dat kan ook. De wedstrijden van de Nederlandse clubs kun je gratis bekijken. Je kunt de Ziggo Go app downloaden en je ruim voor de aftrap registeren voor Ziggo Sport Free. Deze app is er voor je telefoon, tablet of smart tv.

Ook FR-Fans.nl houdt jullie vanavond op de hoogte van alles rondom de wedstrijd. Er wordt om 21:00 uur afgetrapt in het Estádio da Luz.

Lees ook
Lees ook