Onverwachte held in Deventer: 'Bovendien is de Air Force compleet'

Onverwachte held in Deventer: 'Bovendien is de Air Force compleet'

2 reacties 2
Bron: Vi.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord won afgelopen weekend overtuigd van Go Ahead Eagles. Er zijn vele spelers die als misschien wel de beste van de wedstrijd werden bestempeld. Toch is er vanuit Hans Kraaij jr. een ander geluid dan de voorhoedespelers of middenvelders. 

Kraaij laat in zijn column in de Voetbal International dat hij niet Antoni Milambo, die hij wel goed vond, maar Gernot Trauner de man van de wedstrijd vond. "Maar voor mij was Trauner de man van de wedstrijd. De Apotheker heeft zijn witte jas weer aangetrokken!", aldus Kraaij die zag dat hij gelijk weer de rust brengt aan de bal en op de juiste momenten rugdekking geeft. 

Hancko

Volgens Kraaij is ook Dávid Hancko ook gebaat bij Trauner naast zich. "En, valt me ook op, met Trauner is Dávid Hancko ook weer twintig procent beter. Bovendien is de Air Force compleet", is hij ontzettend complimenteus na de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles. 

Milambo

Toch kan Milambo ook complimenten rekenen. De middenvelder lijkt dit seizoen definitief door te breken bij Feyenoord vanuit de eigen jeugd. "De credits gingen terecht naar Antoni Milambo, die stiekem wat oude videobeelden had bekeken van Paul Pogba." 

Lees ook