Live

Feyenoord O19 verliest ook derde wedstrijd in UEFA Youth League

Feyenoord Onder 19 heeft vandaag verloren van de leeftijdsgenoten van SL Benfica. In Portugal werd het 2-0. SL Benfica O19 was een maatje te groot voor de Rotterdammers. De ruststand was 1-0, vlak na rust werd de 2-0 gescoord.

SL Benfica was vooral in de eerste helft heer en meester. Het raakte verschillende keren de paal en de lat, maar pas in de 45e minuut viel de 1-0 door een doelpunt van Gonçalo Moreira. Meteen in de tweede helft zorgde Gustavo Varela voor de 2-0.

De eerste twee wedstrijden wist Feyenoord ook niet te winnen. Thuis werd er met 1-2 verloren van Bayer 04 Leverkusen en uit met 2-0 van Girona FC. Dat betekent dat de Rotterdammers nu na drie wedstrijden in de UEFA Youth League 0 punten hebben.

Klik hier om naar de livestream op Feyenoord One te gaan.

Opstelling Feyenoord Onder 19

Ka, Read, Sebbar, Plug, Arnaud, Kraaijeveld, Van den Elshout, El Harmouz, Redmond, Rust, Ouarghi.

Wisselspelers Feyenoord Onder 19

Haksteeg, Otte, Mparaganda, Hoepel, Zekovic, Neijenhuis, Sliti, Sneijer, Schens.

Opstelling SL Benfica Onder 19

Voitinovičius, Leandro Santos, Gonçalo Oliveira, João Fonseca, Tiago Parente, André Gomes, Martim Ferreira, Gonçalo Moreira, Olívio Tomé, Gustavo Varela, João Rego.

Wisselspelers SL Benfica Onder 19

Diogo Ferreira, Peixoto, Rui Silva, Guilherme Gaspar, Mestre Quintas, Freitas Neto, Dores Manuel, Gustavo Ferreira, Eduardo Fernandes.

Eindstand 2-0

'45 | 1-0 | Gonçalo Moreira
'49 | 2-0 | Gustavo Varela Klik hier om naar het live verslag te gaan Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten