Paixão: 'Hier wil je spelen en het laten zien'

Nu de dinsdag wedstrijden van de UEFA Champions League erop zitten, kunnen we ons volledig gaan focussen op de woensdag. Dan staat Benfica - Feyenoord op het programma. Eerder vanavond gaven trainer Brian Priske en Igor Paixão een persconferentie in het Portugese Lissabon. De gehele persconferentie is te zien op Feyenoord ONE, de streamingdienst van de club.

‘Hier wil je spelen en het laten zien', trapt Paixão af. Het gehele interview werd in het Portugees gedaan. Alle vragen van de journalisten werden voor de Feyenoord aanvaller vertaald. De vertalingen staan op de website van het Algemeen Dagblad.

‘Deze wedstrijd is echt heel belangrijk voor ons’, gaat Paixão verder. Met de derde wedstrijd in de UEFA Champions League kan Feyenoord naar zes punten stijgen. Ze komen dan op gelijke hoogte met Benfica. ‘We zijn ook goed voorbereid, maar dat zijn wij eigenlijk altijd’, vervolgt de 24-jarige Braziliaan. ‘Dit gaat een echte wedstrijd worden, dat voel je. Ik ken Benfica ook goed, een sterke ploeg. Maar we zijn hier om te winnen in dit schitterende stadion’, sluit Paixão af. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten