Mulder: 'Die Osman is fantastisch'

Nu Feyenoord een goede maand op weg is in verschillende competities, lijkt het na een moeizame start, haar draai te hebben gevonden. In Rondo, dat te zien is op Ziggo Sport, zijn verschillende analisten, waaronder Youri Mulder en Marco van Basten, positief over wat ze de laatste wedstrijden van Feyenoord gezien hebben.


‘Die Osman was fantastisch’, trapt Youri Mulder af in Rondo, dat te zien is op Ziggo Sport. Meerdere analisten aan tafel waren zeer te spreken over het spel dat de jonge Osman de laatste wedstrijden liet zien. ‘Dat naar voren pressen deden ze heel goed’, viel Mulder op in de wedstrijd tegen zowel Girona als Go Ahead Eagles. Beide wedstrijden werden dan ook gewonnen. 

Toch denkt Marco van Basten dat een ander duo op het veld nog belangrijker is voor Feyenoord. ‘Ik vind het nog belangrijker dat Feyenoord het centrale duo heeft met Hancko en Trauner’, legt Van Basten uit. ‘Die kunnen allebei voetballen en die willen ook gewoon opbouwend het spel maken’, besluit de ex-international.  Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten