Priske: 'We kunnen ze pijn doen'

Priske: 'We kunnen ze pijn doen'

2 reacties 2
Bron: Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

23 oktober om 21:00 staat Feyenoord haar derde optreden in de UEFA Champions League op de planning. Er is een zware periode voor Feyenoord aangebroken. De club van Zuid komt de komende maanden veel en zware tegenstanders tegen. Dit heeft ook een tol op de spelers van het eerste elftal. Priske gaat hierop in in zijn persconferentie, die te zien is op Feyenoord One.

Zowel Gernot Trauner en Hugo Bueno zijn geen zekerheid. Bueno viel in de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles uit. Trauner komt terug van een lange blessure, waardoor er soms wordt gekozen voor rust voor de 32-jarige centrumverdediger. ‘Gernot is hier om mee te doen, hij is beschikbaar voor de basiself', legt Priske uit. Hetzelfde geldt voor Hugo Bueno. Priske legt uit dat beiden mee zijn naar Portugal, meetrainen met de selectie en ook inzetbaar zijn.

Benfica staat op het moment vierde op de ranglijst van de UEFA Champions League. Zo wonnen ze met 1-2 van Rode Ster Belgrado en boekte zij een knappe overwinning tegen Atlético Madrid. Ze wisten de Spanjaarden af te straffen met 4-0. Toch blijft Priske positief en zelfverzekerd. ‘We kunnen ze pijn doen, met alle respect voor Benfica’, zegt de oefenmeester.

In de competitie gaat het minder met Benfica. Hier staan ze op de derde plek met 16 punten. De tweede plek (21 punten) en eerste plek (24), hebben al afstand genomen van Benfica. In de wedstrijd is het een weerzien van oude bekende van Feyenoord. Zo spelen Orkun Kökcü en Fredrik Aursnes bij het team uit Lissabon. Ook Eredivisie topscorer Vangelis Pavlidis is terug te vinden in de punt van de spits bij O Glorioso.

Om 21:00 wordt er in Portugal afgetrapt. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Halil Meler

Lees ook