Weet Milambo zijn tweede Champions League doelpunt te maken?

Weet Milambo zijn tweede Champions League doelpunt te maken?

Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

Het artikel hieronder is een gesponsord artikel. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Bonus 24+ Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan veranderingen.

Voor Feyenoord staat een druk programma voor de deur. Waar het afgelopen zaterdag in de Eredivisie nog speelde tegen Go Ahead Eagles, staat woensdag alweer de volgende wedstrijd op het programma. En dat is niet de minste! De Rotterdammers nemen het dan op tegen SL Benfica. Feyenoord verloor de eerste wedstrijd in de Champions League kansloos van Bayer 04 Leverkusen, maar de tweede wedstrijd tegen Girona FC werd na een spannende strijd gewonnen. SL Benfica wist de eerste twee duels in de Champions League te winnen en is in topvorm. De Portugese club is woensdagavond de favoriet als je kijkt naar de odds bij BetMGM. Een overwinning van Feyenoord levert je 5,75 keer je inzet op, terwijl winst van SL Benfica zorgt voor 1,60 keer je inleg. Een gelijkspel levert je 4,40 keer je inzet op.

Historie

Met SL Benfica komen er historische momenten naar boven. In totaal stond het duel vier keer eerder op het programma. De twee bekendste wedstrijden zijn waarschijnlijk die in 1963, toen de halve finale van de Europa Cup op het programma stond. De Rotterdammers verloren uiteindelijk in Portugal met 3-1 nadat het 0-0 werd in De Kuip. Ook in 1972 stond de wedstrijd op het programma in de Europa Cup. Toen was het een affiche in de kwartfinale. In Rotterdam eindigde de wedstrijd in een 1-0 overwinning voor Feyenoord, in Portugal werd het 5-1 voor SL Benfica. Woensdagavond is dus de vijfde officiële ontmoeting tussen de twee clubs. Tegenwoordig spelen oud-Feyenoorders Orkun Kökçü en Fred Aursnes bij de Portugese topclub.

SL Benfica kent tot op heden een sterk seizoen in zowel de Champions League als in de Liga Portugal. De Portugese club begon moeizaam, maar onder nieuwe trainer Bruno Lage gaat het een stuk beter. De laatste keer dat SL Benfica niet wist te scoren dateert alweer uit augustus. Ook Feyenoord weet dit seizoen vaak het net te vinden. Maar in één duel kwamen de Rotterdammers niet tot score, en dat was in het eerste Champions League-duel tegen Bayer 04 Leverkusen. Verwacht jij dat zowel Feyenoord als SL Benfica woensdagavond weten te scoren, dan krijg je daar 1,61 keer je inzet voor terug.

Antoni Milambo

Een van de uitblinkers bij Feyenoord van dit moment is jongeling Antoni Milambo. De middenvelder scoorde in de wedstrijd tegen Girona FC zijn eerste doelpunt in de Champions League. Afgelopen zaterdag in de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles, waarin Feyenoord domineerde en zeer goed voetbal liet zien, wist Milambo ook weer te scoren. De middenvelder heeft dit seizoen vier doelpunten in tien duels gescoord. Verwacht jij dat Milambo ook in de wedstrijd tegen SL Benfica gaat scoren, dan krijg je daar 6,40 keer je inzet voor terug.

Een andere speler die in vorm is bij Feyenoord is Quinten Timber. De huidige aanvoerder van de Rotterdammers was afgelopen zaterdag ook trefzeker en tekende voor zijn derde doelpunt dit seizoen. Mocht hij woensdagavond in Lissabon weten te scoren, dan krijg je daar 7,00 keer je inzet voor terug. Mocht de aanvoerder de openingstreffer scoren, krijg je daar zelfs 17,00 keer je inleg voor terug.

Het is ook interessant om te kijken naar de odds van Kökçü en Aursnes. Wanneer Kökçü, die dit seizoen al vier keer wist te scoren, een doelpunt maakt, krijg je daar 5,10 keer je inleg voor terug. Een doelpunt van Aursnes levert je 8,00 keer je inleg op. Laatstgenoemde scoorde dit seizoen één keer.

Benieuwd naar alle quoteringen van de wedstrijd tussen SL Benfica en Feyenoord? Neem dan een kijkje bij onze partner BetMGM.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Bonus 24+

Lees meer over
Lees ook