Feyenoord in spanning: Betekent dit dat Bueno kan spelen

Feyenoord in spanning: Betekent dit dat Bueno kan spelen

3 reacties 3
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord neemt het morgenavond op tegen SL Benfica in de Champions League. De Rotterdammers wisten het vorige duel te winnen van Girona FC waardoor het nu drie punten heeft uit twee wedstrijden.

De Rotterdammers hebben dinsdagochtend de selectie bekend gemaakt op de website. In totaal reizen 22 spelers mee. Het goede nieuws is dat ook Hugo Bueno meereist. De verdediger viel afgelopen zaterdag in de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles geblesseerd uit en is een vraagteken voor de wedstrijd tegen de Portugese topclub. De Spanjaard heeft last van zijn hiel, zo liet Brian Priske na afloop van de wedstrijd tegen de ploeg uit Deventer weten.

Lees ook
Priske komt met eerste update over blessure Bueno
Nieuws

Priske komt met eerste update over blessure Bueno

Dat Bueno meereist lijkt een goed teken te zijn. De kans dat hij woensdagavond kan spelen lijkt daardoor groter te zijn. Of de verdediger, die dit seizoen op huurbasis in De Kuip speelt, ook kan starten is nog onbekend. Brian Priske zal vandaag een persconferentie houden in aanloop naar het duel van morgen. Daarin zal de trainer ongetwijfeld ingaan op de fitheid van Bueno.

Mocht Bueno niet kunnen starten, dan lijkt Gijs Smal zijn meest logische vervanger te zijn. Quilindschy Hartman, die normaal de vaste linksback is van Feyenoord, is herstellende van een blessure, waardoor ook hij nog niet inzetbaar is.

Lees ook