Oud-Feyenoorders | Slot blijft maar winnen

Oud-Feyenoorders | Slot blijft maar winnen

4 reacties 4
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

In de rubriek ‘Oud-Feyenoorders in het Buitenland’ maakt FR-Fans.nl wekelijks een overzicht van de resultaten van onze oude bekenden. Feyenoord won zaterdag eenvoudig de uitwedstrijd met 1-5 van Go Ahead Eagles. De Rotterdammers lieten sinds lange tijd weer goed voetbal zien en kunnen met vertrouwen vertrekken richting Lissabon. Benieuwd of de Oud-Feyenoorders ook voor een mooie overwinning konden zorgen?


Engeland

Mats Wieffer en Yankuba Minteh wonnen zaterdag de uitwedstrijd met 0-1 van Newcastle United. Wieffer begon op de bank en kwam in de 71e minuut het veld in. De middenvelder haalde nog een passnauwkeurigheid van 50% en won 80% van zijn duels. Via Sofascore kreeg hij een 6.5 voor zijn invalbeurt. Minteh zat niet bij de selectie door hamstringklachten. Brighton staat op plaats vijf in de Premier League.


Arne Slot won zondag de zwaarbevochten thuiswedstrijd met 2-1 van Chelsea. De doelpunten werden gemaakt door Mohammed Salah en Curtis Jones. Slot staat met Liverpool nog steeds bovenaan de Premier League. 


Luis Sinisterra en Marcos Senesi wonnen zaterdag de thuiswedstrijd met 2-0 van Arsenal. Senesi begon in de basis en speelde 90 minuten. De Argentijn haalde een passnauwkeurigheid van 77% en won daarnaast maar liefst ongeveer 85% van zijn duels. Via Sofascore kreeg de Oud-Feyenoorder een 7.6. Sinisterra begon op de bank en kwam in de 63e minuut het veld in. De Colombiaan haalde nog een passnauwkeurigheid van 67% en zette nog drie keer een dribbel in. Via Sofascore kreeg hij een 6.5 voor zijn invalbeurt. Bournemouth staat op plaats tien in de Premier League.


Tyrell Malacia zag zaterdag zijn teamgenoten de thuiswedstrijd met 2-1 winnen van Brentford. Malacia zat nog steeds niet bij de selectie. Manchester United staat op plaats elf in de Premier League.


Duitsland

Lutsharel Geertruida won zaterdag de uitwedstrijd met 0-2 van FSV Mainz 05. Geertruida speelde 90 minuten als rechtervleugelverdediger en won daarin 75% van zijn duels. Verder behaalde de Oud-Feyenoorder een passnauwkeurigheid van 82% en kreeg hij een 6.9 via Sofascore. RB Leipzig staat op de tweede plaats in de Bundesliga. De club heeft hetzelfde aantal punten als koploper Bayern München, alleen heeft Der Roten Bullen een minder doelsaldo.


Portugal

Orkun Kökçü en Frederik Aursnes wonnen zaterdag de uitwedstrijd in de Portugese beker met 0-2 van Pevidem SC. Aursnes speelde 89 minuten en haalde daarin een passnauwkeurigheid van 88% en gaf daarin één keypass. Verder won de Noor 80% van zijn duels en kreeg hij een 7.5 voor zijn prestaties. Kökçü zat niet bij de wedstrijdselectie. 


Turkije

Giovanni van Bronckhorst won zondag de thuiswedstrijd met 2-0 van Konyaspor. De doelpunten werden gemaakt door Rafa Silva en Ciro Immobile. Van Bronckhorst staat met Besiktas op plaats twee in de Turkse Süper Lig. 

 

Lees ook