'Zulke spelers hebben altijd dreiging'

Naast de complimenten die Feyenoord over zich uitgestort kreeg na de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles is ook de rapporteur van de Telegraaf lovend over enkele Feyenoorders. In het elftal van de week zijn drie spelers opgenomen door Jan Poortvliet. 

Inbeom Hwang, Quinten Timber en Ibrahim Osman zijn de spelers die er het verst bovenuit staken. Poortvliet is met name erg te spreken over Osman. De buitenspeler scoorde en gaf twee assists en de vergelijking met Yankuba Minteh wordt natuurlijk snel gemaakt. "Deze jongen is bijna net zo verrassend, maar wel verfijnder dan Yankuba Minteh." Vooral in de eindfase lijkt hij meer overzicht te hebben. "Zulke spelers hebben altijd dreiging." 

Timber

Timber heeft zich wederom bewezen als leider van het elftal. Hij lijkt bij slechtere wedstrijd eerder veel te leren dan terug te vallen. "Met Hwang en Milambo niet te vergeten, vormt hij een geweldig dynamisch middenveld", waarbij Timber door Poortvliet wordt omschreven als de grote motor.

Hwang

Inbeom Hwang heeft sinds zijn komst veel lof gekregen en ook tegen Go Ahead Eagles was hij weer positief aanwezig. Vooral zijn conditie is opballend. "Die Hwang, daar kun je tegen zeggen dat hij negentig minuten druk zet over het hele veld en dan lukt hem dat ook." 

Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten