'Daar zaten de supporters van Feyenoord gewoon op te wachten'

Willem van Hanegem genoot van de overwinning van Feyenoord op Go Ahead Eagles. In zijn Algemeen Dagblad-column schrijft De Kromme dat Feyenoord bij vlagen prima voetbal speelde in Deventer. "Daar zaten de supporters van Feyenoord gewoon op te wachten."

De AD-columnist genoot verder ook van de beleving bij de spelers én de coach van Feyenoord. "Ik zag hem na de 0-4 dansen langs de lijn en dat begrijp ik wel", schrijft Van Hanegem, die zich wél afvraagt waarom het plotseling bij dit elftal wél loopt. Daarbij geeft De Kromme aan dat Go Ahead Eagles weliswaar geen hoogstaand voetbal speelde, maar dat veel ploegen het lastig hebben in Deventer.

Een grote pluim geeft Van Hanegem ook aan de teruggekeerde Gernot Trauner, die volgens de oud-Feyenoorder een grote rol speelt dat het op dit moment een stuk beter gaat met de Rotterdammers. 

Volgens Van Hanegem staat het verdedigend goed bij de Rotterdammers nu en is het vooral hopen dat Hugo Bueno er tegen Benfica wél is. "Ik heb het idee dat Feyenoord niet kansloos is in Lissabon", aldus Van Hanegem. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten