'Dan is het voor hem wel lekker dat hij dit kan laten zien'

'Dan is het voor hem wel lekker dat hij dit kan laten zien'

1 reactie 1
Bron: Vi.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord won gisteren met 1-5 van Go Ahead Eagles. Er zaten een aantal mooie doelpunten en aanvallen tussen. Met name de 0-4 van Feyenoord, gescoord door Ayase Ueda, was een aanval om in te lijsten. Voetbal International journalisten Jarno Verweij en Sander Janssen bespreken de wedstrijd.

Ook Verweij en Janssen is de aanval van de 0-4 niet ontgaan. "Die aanval was wel echt genieten", begint Janssen. "Maar", vervolgt hij, "ik moet zeggen dat Go Ahead er wel weinig tegenoverstelde. Maar Feyenoord was gewoon echt sterk, veel dynamiek, veel mooie passes ook. Ik denk dat dit een beetje inherent is aan het Feyenoord van dit jaar. Priske was in het begin een beetje zoekende naar zijn formatie en opstelling, dat heeft tijd nodig. Veel nieuwe spelers en wisselingen. Nu zie je dat hij langzaamaan zijn opstelling aan het vinden is."

Verweij vond het mooi dat Timber zo'n goede wedstrijd speelde na een mindere week bij Oranje. Janssen is het daar mee eens. "Dat is wel de Timber die je wil zien. In het begin was hij nog wel zoekende, is ook niet zo gek als je met twee nieuwe spelers staat die je nog niet zo goed kent. Het is ook niet vreemd dat hij bij Oranje nog zoekende is, daar komt hij ook net pas kijken. Dan is het voor hem wel lekker dat hij dit kan laten zien en de Timber van de afgelopen seizoenen kan laten zien", sluit hij af.

Lees ook