Simonis complimenteert Priske: 'Die heeft heel veel shit over zich heen gekregen'

Feyenoord won gisteren gemakkelijk van Go Ahead Eagles. Vooruitblikkend op de wedstrijd sprak Go Ahead Eagles trainer Paul Simonis tegenover Oost dat ze Feyenoord niet moesten onderschatten en met een paar blessures niet meteen de underdog is, maar dat Feyenoord er met speels gemak overheen ging had ook hij niet verwacht.

Dat zegt de trainer in grsprek met ESPN na afloop van de wedstrijd. "Dat Feyenoord zo goed was, had ik niet verwacht. Ik heb ze niet eerder zo goed gezien. Ik vond ze bij vlagen echt geweldig", vertelt Simonis. "Ik heb het ook net tegen de coach gezegd, die heeft heel veel shit over zich heen gekregen de afgelopen maanden. Als ik zijn ploeg dan vandaag zie spelen, een groot compliment", sluit hij af.

Feyenoord vervolgt de lastige reeks volgende week tegen SL Benfica in de UEFA Champions League. De Rotterdammers trappen het weerzien met Orkun Kökçü en Fredrik Aursnes woensdag 23 oktober om 21:00 af in Lissabon. Volgende week zondag treft Feyenoord FC Utrecht om 12:15 in de Galgenwaard.  Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten