Milambo: 'Daarvoor ben ik voetballer geworden'

Feyenoord heeft zaterdagavond voor de derde wedstrijd op rij gewonnen. Ditmaal was Go Ahead Eagles de tegenstander, dat met 1-5 verloor in De Adelaarshorst. Antoni Milambo was één van de doelpuntenmakers.

Feyenoord stond bij rust al met 0-3 voor en Milambo heeft daar een verklaring voor. ‘Ik denk dat de veldbezetting en het drukzetten heel goed ging’, zegt hij in gesprek met ESPN. Dan gaat het volgens hem automatisch lopen. Zelf scoorde hij de 0-2 na goed drukzetten. ‘Ik kon ‘m ook nog meegeven op Ayase (Ueda red.), maar besloot toch te schieten en te dansen’, zegt hij met een glimlach. 

Bij de 0-4 speelde de aanvallende middenvelder opnieuw een grote rol. ‘Ik denk dat de vierde goal veel mooier was. Ik denk dat we het goed hebben uitgespeeld. Volgens mij keek ik niet eens naar Ayase en het voelde toch alsof hij daar was. Alle vertrouwen in hem dat hij ‘m maakt.’ Met drie overwinningen op rij in een lastig blok met wedstrijden groeit het vertrouwen bij Feyenoord. Milambo geeft aan dat er steeds meer een teamgevoel ontstaat. ‘We kunnen denk ik nog veel meer dingen verbeteren, maar ik denk wel dat we nu goed op weg zijn.’ Er komen nog grote wedstrijden aan de komende weken. 'Daarvoor ben ik voetballer geworden', aldus Milambo. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten