Sterk Feyenoord wint met speels gemak van Go Ahead Eagles

29 reacties 29
Bron: FR-Fans.nl

Feyenoord heeft zaterdagavond in de Eredivisie gewonnen van Go Ahead Eagles. In Deventer werd het 1-5. Voor de Rotterdammers scoorden Ibrahim Osman, Antoni Milambo, Quinten Timber, Ayase Ueda en Julián Carranza.

Voor de interlandperiode tankte Feyenoord zelfvertrouwen in de wedstrijd in de Champions League tegen Girona FC. Een aantal dagen later was FC Twente de tegenstander. Ook die wedstrijd werd gewonnen. Vandaag zette Feyenoord de goede reeks voort.

Osman zorgde in de 15e minuut voor de openingstreffer. In de 22e minuut scoorde Milambo de 0-2. Vlak voor rust was het aanvoerder Timber, die de afgelopen periode ook interlands speelde voor Oranje, scoorde de 0-3, wat de ruststand was.

In de tweede helft zorgde een prachtige aanval voor de 0-4. Ueda scoorde het doelpunt, maar de aanval die daar aan vooraf gang was prachtig. Julián Carranza scoorde de 0-5. Eerst werd het doelpunt afgekeurd vanwege buitenspel, maar de VAR keurde het doelpunt goed. In de 81e minuut maakte Oliver Edvardsen de 1-5, wat de eindstand betekende.