Opnieuw geen winst voor Feyenoord Onder 21 in thuiswedstrijd

8 reacties 8
Bron: Feyenoord.nl

Het was een teleurstellende voor Feyenoord Onder 21 op Varkenoord. De ploeg van trainer Pascal Bosschaart speelde tegen FC Twente/Heracles Academie Onder 21 met 0-0 gelijk. Dat is teleurstellend te noemen aangezien eerder in het seizoen de Rotterdammers met 1-4 zegevierden op bezoek bij het jeugdteam. Door dit resultaat staat Feyenoord O21 na zes duels op elf punten, een punt achter koploper FC Groningen Onder 21 in de Onder 21 Divisie 1 najaarscompetitie. Saillant detail: Feyenoord O21 wist geen enkel thuisduel te winnen op Varkenoord in de competitie. Wel wonnen ze al hun uitduels.

Echt grote kansen kreeg de formatie van Bosschaart niet. In de eerste helft belandde vanuit een hoekschop een inzet van Timo Zaal op de lat. Verder gevaarlijke wapenfeiten kwamen niet in de eerste 45 minuten. Rond de zestigste minuut kreeg FC Twente/Heracles Academie in een knotsgekke sequentie vier de mogelijkheid om de bal binnen een paar seconden in de goal te krijgen. Na een inzet op de lat en drie keer een geblokt schot door een Feyenoorder, bleef het doel schoon van de thuisploeg. Verder leek Feyenoord Onder 21 een penalty te krijgen in minuut 75, maar de beslissing werd door overleg met de grensrechter door de scheidsrechter terug gedraaid. Ook kreeg Paulo Rudisill nog tegen het einde van de wedstrijd nog een kans om de wedstrijd te winnen, maar zag zijn schot door de doelman gered worden.

Klik hier om de wedstrijd te bekijken.

Opstelling Feyenoord O21

Berger; Arnaud, Giersthove, De Blok(C), Candelaria; Zaal, Rais, Van den Elshout; Redmond, Rust, Sliti.