Kuyt na eerste overwinning: 'We zijn er altijd in blijven geloven'

Kuyt na eerste overwinning: 'We zijn er altijd in blijven geloven'

3 reacties 3
Bron: Vi.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord-icoon Dirk Kuyt heeft weer even wat ademruimte. Zijn ploeg Beerschot V.A pakte de eerste overwinning van het seizoen. Tegen Anderlecht won het team van Kuyt met 2-1. VI maakte er een artikel over.

Kuyt is opgelucht: ‘ Voetbal is het mooiste als je wint. We zijn er altijd in blijven geloven. Ik ben in dit team blijven geloven. Ook al is de situatie niet makkelijk.’ Kuyt doelt hierbij op zijn totaal nieuwe selectie, die hij pas zeer laat compleet had. Ook is Beerschot een club die al meerdere keren failliet verklaard is en het met weinig geld met zien te rooien.

Problemen

De oud-speler van Feyenoord legt uit: 'Mensen kijken puur naar scores, maar ze hebben geen idee waar deze club vandaan komt en in welke situatie we zitten. Als je kijkt met welke budgetten we werken ten opzichte van Anderlecht, is dit een fantastische prestatie', vervolgde hij. 'We moeten dit nu kunnen doorzetten en dan zijn er heel mooie dingen mogelijk in het voetbal.’

Beerschot staat nu op een zestiende plaats met vijf punten uit elf wedstrijden. Volgende week vrijdag speelt de ploeg van Kuyt tegen Kortrijk dat op dit moment twaalfde staat met elf punten uit tien wedstrijden.

Lees ook
Lees ook