Arne Slot krijgt zijn eigen boek

Oud-trainer van Feyenoord Arne Slot heeft een goede start gemaakt in Engeland. De spelers, supporters en media rondom Liverpool FC eten uit zijn hand. De oefenmeester kan in Rotterdam ook niet meer stuk na het pakken van de titel en de beker. Nu krijgt Slot ook een eigen boek. In het Algemeen Dagblad staat vermeld dat journalist Mikos Gouka zijn laatste hand legt aan het boek.

Het AD beschrijft: ‘Gouka is al jarenlang Feyenoord-watcher van AD Sportwereld. Hij zat de afgelopen drie jaar op de eerste rij toen Slot Feyenoord naar de top duwde.’ Dat aanvallende en attractieve spel speelt Slot bij al zijn teams, de titel van het boek zal dan ook Slot-bal zijn.

Gouka heeft Slot van dichtbij mee mogen maken, het AD zegt dan ook: ‘De coach gaf hem in zijn periode regelmatig een inkijkje in zijn methodes. Gouka sprak ook met vele tientallen spelers, trainers en andere insiders over Slot.’ In het boek ga je lezen over de trainingsmethodes van Slot maar ook over zijn geraffineerde manier van communiceren, waarmee hij alle neuzen dezelfde kant op kreeg en krijgt.

Lovende woorden

Ook assistent-trainer John de Wolf heeft een belangrijke plek in het aankomende boek van Mikos Gouka. Het icoon laat zich uitgebreid uit over de samenwerking met zijn toenmalige hoofdtrainer en vertelt hoe hij Slot beleefd heeft. Een kleine quote uit het boek van John de Wolf en hoe hij met respect naar Slot keek: ‘Trainer, je maakt wat los bij mij. Was ik maar weer voetballer. Ik kreeg zojuist gewoon zin om mee te voetballen.’ Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten