Gaat Ueda net als vorig seizoen scoren in Deventer?

Gaat Ueda net als vorig seizoen scoren in Deventer?

Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

Het artikel hieronder is een gesponsord artikel. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Bonus 24+ Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan veranderingen.

Na een drukke interlandperiode, waarin Feyenoord veel spelers kwijt was vanwege de interlandperiode, starten de Rotterdammers zaterdag aan een serie van veel wedstrijden. Feyenoord neemt het in Deventer op tegen Go Ahead Eagles. Op de ranglijst doen de twee ploegen niet veel voor elkaar onder. Go Ahead Eagles heeft dertien punten uit acht wedstrijden. Feyenoord heeft dertien punten uit zeven wedstrijden. Feyenoord is zaterdagavond de favoriet als je kijkt naar de odds bij BetMGM. Een overwinning van Feyenoord levert je namelijk 1,68 keer je inzet op, terwijl winst van Go Ahead Eagles je 5,00 keer je inleg bezorgt. Een gelijkspel levert je 4,25 keer je inzet op.

Historie

De wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Feyenoord is in totaal 74 keer eerder gespeeld. Feyenoord wist daarvan 45 keer te winnen. Elf keer was Go Ahead Eagles te sterk en achttien keer eindigde de wedstrijd in een gelijkspel. Als je kijkt naar de ontmoetingen van vorig seizoen dan was Feyenoord daarin twee keer de sterkste. In Deventer werd het 1-3 voor de Rotterdammers. In De Kuip eindigde de wedstrijd in 3-1. De wedstrijd in Deventer van vorig seizoen is nog niet zo lang geleden. Dit was op 25 april. Toen maakte Luka Ivanušec en Ayase Ueda de doelpunten voor Feyenoord. Jeffrey de Lange scoorde een eigen doelpunt.

Als je kijkt naar de uitslagen dan kun je zeggen dat er vaak gescoord wordt in de duels tussen de twee clubs. In al die 74 duels werd er in totaal 224 keer gescoord, wat betekent dat er zo'n drie doelpunten per wedstrijd vallen. Als jij verwacht dat er zaterdagavond opnieuw 2,5 keer of meer wordt gescoord, dan krijg je daar 1,70 keer je inzet voor terug.

Doelpunt Ueda

Met de blessure van Santiago Gimenez mag Ayase Ueda het nu laten zien in de spits. De verwachting is dat de Japanner ook zaterdag tegen Go Ahead Eagles in de basis begint. Dit seizoen heeft de aanvaller twee doelpunten gemaakt in tien duels. In de laatste competitiewedstrijd, tegen FC Twente, was de Japanner ook trefzeker. Ueda speelde deze interlandperiode twee wedstrijden met Japan, maar wist daarin niet te scoren.

Vorig seizoen wist Ueda te scoren in de Adelaarshorst. Denk jij dat hij in zijn tweede wedstrijd in dit stadion opnieuw trefzeker gaat zijn? Krijg 3,20 keer je inzet terug als Ueda tegen Go Ahead Eagles scoort. Denk je dat hij het openingsdoelpunt maakt? Dan krijg je daar maar liefst 7,50 keer je inzet voor terug.

Er is ook een special rondom Ueda. Als jij denkt dat Feyenoord gaat winnen, dat beide teams scoren, en dat Ueda meer dan 0,5 keer op doel schiet, dan krijg je 4,50 keer je inzet terug.

Oddsbooster

BetMGM heeft voor de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Feyenoord een oddsbooster. Registreer en scoor odds van 50.00 als Feyenoord wint in de Eredivisie! Benieuwd naar alle quoteringen van de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Feyenoord? Neem dan een kijkje bij onze partner BetMGM.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Bonus 24+

Lees meer over
Lees ook