Boëtius duidelijk over Feyenoord: 'Liever gisteren dan morgen'

Feyenoord heeft Jean-Paul Boëtius de mogelijkheid gegeven om mee te trainen bij Feyenoord Onder 21 om weer helemaal fit te worden, nadat hij voor de tweede keer de ziekte kanker overwon. Boëtius is erg blij met de mogelijkheid, waar hij zelf achteraan ging.

Boëtius wilde graag weer met een groep trainen, nadat hij zichzelf individueel weer had opgetraind. Hij belde daarom zelf met John de Wolf om te vragen of hij kon meedenken in een oplossing. "Dat heeft hij gedaan in de zin van dat ik nu met Jong Feyenoord aan de slag kan in groepsverband", dat vertelt Boëtius tegen ESPN.

De middenvelder had voor en na de ziekte al zelf getraind, maar wilde graag de volgende stap zetten in groepsverband. Hoe fit is hij echt? "Fit genoeg om hier mee te kunnen. Ik wil de volgende stap gaan zetten", aldus Boëtius.

Feyenoord

Feyenoord geeft hem de kans om fitter te worden, zal hij dan ook de uiteindelijke kans krijgen om aan te sluiten bij Feyenoord? "Dat ligt niet bij mij", is Boëtius duidelijk. Hij zou geen seconde twijfelen als die mogelijkheid zich voordoet. "Liever gisteren dan morgen."

Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten