Priske laat zich uit over Feyenoorder: 'Hij struggelt een beetje met de minuten die hij speelt'

Priske laat zich uit over Feyenoorder: 'Hij struggelt een beetje met de minuten die hij speelt'

8 reacties 8
Bron: Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Vorig seizoen werd Luka Ivanušec gepresenteerd als een van de grote aankopen. Dit seizoen kan de aanvaller maar weinig rekenen op speelminuten. De 25-jarige Kroaat speelde dit seizoen mee in vijf wedstrijden, waarin hij 127 minuten mocht maken.

Tijdens de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles kreeg trainer Brian Priske de vraag hoe het met Ivanušec gaat, aangezien hij maar weinig speelminuten krijgt. 'Hij struggelt een beetje met de minuten die hij speelt', aldus Priske tijdens de persconferentie die werd uitgezonden op Feyenoord ONE. 'Ik kies voor andere spelers. Ik geef de voorkeur aan spelers die iets meer snelheid hebben dan Ivanušec.' Priske benadrukt ook de sterke punten van de aanvaller. 'Hij is erg technisch en heeft ook een goed inzicht. Hij geeft goede passes. Hij traint goed, heeft een goed karakter, en dat is belangrijk in het voetbal dat je goed traint en professioneel blijft. Dan krijg je altijd momenten.'

Priske benadrukt nogmaals dat Ivanušec weinig heeft gespeeld. 'Hij krijgt niet veel speeltijd en niet genoeg volgens mij. Maar dat is zoals het is. Hij is een goede professional.' Ivanušec kwam in de zomer van 2023 over van GNK Dinamo Zagreb. De Rotterdammers betaalde een slordigde 7,8 miljoen euro voor de Kroatisch international.

Lees ook