Priske geeft update over blessures, Stengs pas in november terug verwacht

Na de interlandperiode neemt Feyenoord het komende zaterdag op tegen Go Ahead Eagles. De Rotterdammers moeten het nog steeds doen zonder een aantal spelers vanwege blessures. Dat betekent dat het ook zaterdag nog een aantal spelers mist.

Brian Priske heeft vrijdagmiddag tijdens de persconferentie in aanloop naar de competitiewedstrijd, en die werd uitgezonden op Feyenoord ONE, een update gegeven over de stand van zaken van de blessures. Calvin Stengs is herstellende van een blessure en de verwachting is, is dat hij in november terug is. Voor Quilindschy Hartman geldt dat de verwachting is dat hij in het nieuwe jaar weer kan spelen. Ook Bart Nieuwkoop is nog niet fit. Hij is nog niet fit en de hoop is dat hij na de wedstrijd tegen FC Utrecht terug is.

Antoni Milambo moest ziek het trainingskamp van Jong Oranje verlaten. Hij traint inmiddels weer en kan morgen gewoon spelen. Gjivai Zechiël viel geblesseerd uit in de laatste wedstrijd met Jong Oranje. Hij zit sowieso niet in de wedstrijdselectie.

Over de blessure van Stengs liet Priske zich iets meer uit. 'Het duurt iets langer, maar we moeten voorzichtig zijn met de blessure die hij heeft. Hij doet het goed op het veld, maar nog niet met de groep. Ik luister naar de medische staf en de verwachting is november. Het is onduidelijk of dat voor de interland break is of niet. We willen niets forceren.' Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten