Hartman ondanks blessure genomineerd voor prestigieuze prijs

Hartman ondanks blessure genomineerd voor prestigieuze prijs

5 reacties 5
Foto: Pro Shots

Feyenoord Quilindschy Hartman zit al een tijdje in de lappenmand. De linksback raakte vorig seizoen in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht geblesseerd aan zijn knie en is keihard aan het werk om terug te keren op het veld. 

De linksback die bekend staat om zijn zachte karakter blijkt ook goed te zijn met het kiezen van zijn kledingstyle. De linksback is namelijk genomineerd voor de prestigieuze prijs van Fashion Player of the Year 2024 van Life after football

Hartman wordt alsvolgt omschreven. "De uitgesproken Quilindschy Hartman is niet te negeren. Met zijn dominante optredens op het veld, zijn opvallende nek vol tatoeages en zijn liefde voor streetwear is de voetballer van Feyenoord een van de grootste namen in de Nederlandse Eredivisie. De Nederlander, die onbeschaamd zichzelf is, hoopt nu nog een trofee aan zijn kast toe te voegen nadat hij al het kampioenschap van de Eredivisie, KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal won."

Stem hier op Quilindschy Hartman

Terug weg

Hartman is op de terugweg van zijn blessure. De linksback liet zich vorige week in de Corpodcast al ontvallen dat hij iets voorloopt op schema. Hartman hoopt om half januari in de wedstrijd tegen FC Utrecht zijn rentree te kunnen maken, zo vertelde hij. 

Lees ook
Lees ook