LIVESTREAM 14:15 | Persconferentie Priske in aanloop naar Go Ahead Eagles uit

LIVESTREAM 14:15 | Persconferentie Priske in aanloop naar Go Ahead Eagles uit

3 reacties 3
Bron: Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord begint zaterdag aan het volgende blok in de competitie met een uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. In aanloop naar deze wedstrijd die zaterdag om 21:00 op het programma staat zal Brian Priske vanmiddag om 14:15 een persconferentie geven, die te zien is op Feyenoord ONE.

Feyenoord hervat de zware oktobermaand met een uitwedstrijd in Deventer. Go Ahead Eagles lijkt ondanks het vertrek van enkele bepalende speler en de trainer de zaakjes weer goed voor elkaar te hebben. De Deventenaren die vorig seizoen verraste met hun hoge klassering en plaatsing voor Europees voetbal zijn na een valse start weer opgeklommen. 

Go Ahead Eagles heeft met dertien punten evenveel punten als Feyenoord, maar wel een wedstrijd meer gespeeld. De Deventenaren hebben tien goals gescoord en tien tegen gekregen. 

Historie

Feyenoord en Go Ahead Eagles zijn elkaar al regelmatig tegengekomen in de Eredivisie. Vorig seizoen was Feyenoord twee keer de winnaar zowel thuis als uit werd er met 3-1 gewonnen. De Rotterdammers hebben sowieso een positieve balans en de laatste keer dat er punt verlies werd geleden tegen de Deventenaren is in 2013. Toen, ook op 19 oktober, speelde Feyenoord in de Adelaarshorst gelijk tegen Go Ahead Eagles. De eindstand was toen 2-2.

Lees meer over
Lees ook