Feyenoord komt met informatie over de (deels) openbare training voor Klassieker

Feyenoord heeft op de website informatie gedeeld over de laatste training in aanloop naar de Klassieker. De Rotterdammers zullen op dinsdag 29 oktober de laatste training afwerken. Een deel zal openbaar zijn en dus toegankelijk voor supporters, een deel is besloten.

Het openbare deel van de training zal plaatsvinden op Varkenoord, en begint om 12:00 uur. Supporters zullen welkom zijn op het jeugdcomplex. Het openbare deel duurt ongeveer een kwartier. Daarna zal de selectie vertrekken naar 1908 voor een besloten sessie.

Feyenoord kent een druk schema waardoor dit de enige mogelijkheid hiertoe is. Zondag spelen de Rotterdammers een uitwedstrijd tegen FC Utrecht. De poorten van Varkenoord zullen dinsdag om 11:00 uur open gaan voor supporters. Supporters kunnen gratis parkeren aan de Olympiaweg.

De Klassieker zou eigenlijk eerder dit seizoen gespeeld worden, maar vanwege de staking van de politie kon deze wedstrijd niet doorgaan. Nu zal de wedstrijd op woensdag 30 oktober gespeeld worden. Er wordt dan om 18:00 uur afgetrapt in De Kuip. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten