'Ongekend helemaal bij een topclub als Feyenoord'

'Ongekend helemaal bij een topclub als Feyenoord'

18 reacties 18
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord heeft in de zomerse transferperiode veel spelers en de trainer zien vertrekken. Voor Dennis te Kloese kwam het allemaal op zijn bordje en de structuur binnen de club gaat nu veranderen. In de AD Voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad denkt Johan Inan dat de algemeen directeur er achter kwam dat hij te veel hooi op zijn vork nam.

Te Kloese deed het afgelopen zomer alleen, na het vertrek van Arne Slot bleek het waarschijnlijk te hoog gegrepen. “Hij dacht zonder Arne Slot kan ik het ook ik kan wel algemeen en technisch directeur spelen. Ongekend, dat de algemeen directeur ook de technisch directeur is en, helemaal bij een topclub als Feyenoord”, aldus Inan.

Teruggekomen

Volgens Inan heeft Te Kloese met de wijziging van de structuur wel ingezien dat het niet kan. “Hij is er wel op teruggekomen”, aldus Inan, die wel ziet dat Te Kloese alles in eigen hand houdt. “Voor de buitenwereld zijn het onbekende mensen, dus het blijft wel aan alle touwtjes trekken.”

Zomerperiode

Te Kloese geeft nu meer uit handen. “Hij heeft wel meer uit handen gegeven, maar als ik het moet bekijken, wel alleen het veldwerk”, aldus Inan, die ook terugkomt op de woorden die Te Kloese zei over dat Mark Ruijl, Jelle Goes en Stijn Vandenbroucke afgelopen zomer ook al betrokken waren. “Was dat niet een beetje indekken?”, denkt Inan hardop doelend op de matige transferperiode die Feyenoord draaide.

Lees ook