Van Hooijdonk keihard: 'Dat is ‘m nog niet hè'

Van Hooijdonk keihard: 'Dat is ‘m nog niet hè'

19 reacties 19
Bron: Vi.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord heeft in het begin van het seizoen al veel laten liggen. De Rotterdammers hebben inmiddels acht verliespunten. Brian Priske heeft al onder vuur gelegen, maar volgens Pierre van Hooijdonk is het niet vreemd dat Feyenoord het moeilijk heeft.

Priske heeft volgens de spits die Feyenoord bijna eigenhandig de UEFA Cup bezorgde in 2002 een gemankeerde selectie gekregen. Arne Slot werd geprezen, maar de clubleiding heeft volgens Van Hooijdonk steken laten vallen.  “Slot heeft er meer dan het maximale uitgeperst. Maar ik vind dat de clubleiding dat deze zomer niet heeft gedaan”, is de spits hard in gesprek met Voetbal International.

Van Hooijdonk vindt ook dat het publiek veel te veel verwijten heeft naar de trainer. Hij heeft meer vertrouwen. “Dan kan je de trainer een hoop gaan verwijten, maar hij heeft wel te maken met verzachtende omstandigheden”, doelend op de vertrokken spelers en wat er voor terug is gekomen. Volgens hem kan je Priske alleen verwijten dat hij voor Timon Wellenreuther koos in plaats van voor Justin Bijlow.

Aankopen

Van Hooijdonk ziet dat Inbeom Hwang een regelrechte hit is. De middenvelder is volgens Pi-Air echt geaccepteerd, hij legt uit hoe hij dat ziet. “Aan het feit dat hij alle ballen krijgt. Dat is het beste signaal.” Ook ziet hij dat Julián Carranza nog niet direct een meerwaarde is. “Ik kijk vooral naar spitsen. Julián Carranza, dat is ‘m nog niet hè?”

Lees ook