Steijn weer gelinkt aan Feyenoord: 'Ik twijfel er niet aan, dat hem dat gaat lukken'

Steijn weer gelinkt aan Feyenoord: 'Ik twijfel er niet aan, dat hem dat gaat lukken'

56 reacties 56
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Sem Steijn was vorig seizoen een van de revalaties van FC Twente en ook dit seizoen laat hij zijn meerwaarde voor de club uit Enschede weer zien. De middenvelder die bekend staat om zijn scorend vermogen wordt regelmatig aan Feyenoord gelinkt en dat vinden oud-trainers van de middenvelder niet gek. 

Steijn is dit seizoen alweer goed voor zeven doelpunten in de Eredivisie in acht gespeelde wedstrijden. Vorig seizoen scoorde hij zeventien doelpunten in vierendertig wedstrijden. Dat is voor een middenvelder heel veel en door het gebrek aan scorend vermogen bij onder meer Feyenoord op het middenveld wordt de link al snel gelegd.

In De Telegraaf laten oud-trainers zich uit over de middenvelder. Bijvoorbeeld jeugdtrainer Jay Driessen. "Ik twijfel er niet aan, dat hem dat gaat lukken", aldus zijn voormalig trainer, die bijval krijgt van Ruud Brood. "Ik denk dat hij uitstekend mee zou kunnen bij PSV, Feyenoord en Ajax, waarbij PSV momenteel natuurlijk een geweldige bezetting heeft op het middenveld, maar bij Ajax en Feyenoord zou hij nu al zeker niet misstaan."

Werkethos

Naast zijn neusje voor de goal die door al zijn oud-trainers wordt geroemd heeft Steijn nog een belangrijk facet van het hedendaagse voetbal. Zijn werkethos is bijzonder goed te noemen. "Sem is ongelofelijk gedreven. We moesten hem af en toe afremmen", aldus Driessen. 

Lees ook