'Het is duidelijk dat Trauner weer op de deur klopt bij Beelen'

'Het is duidelijk dat Trauner weer op de deur klopt bij Beelen'

3 reacties 3
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

Gernot Trauner wist onlangs onder meer topspits Erling Haaland van het scoren af te houden in de interland Oostenrijk - Noorwegen (5-1). De Oostenrijkse media waren na afloop lyrisch over de verdediger die in de basis startte. Binnenkort ontmoeten Trauner en Haaland elkaar weer, als Feyenoord Manchester City FC treft in Engeland in de UEFA Champions League.

Bij FR-Fans.nl waren we benieuwd hoe jullie tegenover Gernot Trauner kijken. Zien jullie de 'General' graag terug in de basis van Feyenoord of moet hij blijven toekijken vanaf de bank? Een grote meerderheid vind dat de Oostenrijkse verdediger in de basis moet starten: ruim 91% van de stemmen. 9% was het niet eens met de andere 91%.

Gast6122 denkt dat Beelen mogelijk wel eens het slachtoffer kan worden en ook dat Mitchell aan de deur klopt. "Het is duidelijk dat Trauner weer op de deur klopt bij Beelen, die foutjes maakt. Ik zie ook Mitchell gauw op diezelfde deur gaan kloppen. Bij Costa Rica speelt hij ook altijd in de basis en blijft altijd makkelijk overeind. Vorige week nog tegen Suriname. Keuze genoeg dus en Beelen moet snel zich verbeteren anders wordt het banken." 

Volgens Emmen1959 is Trauner een voorbeeld. "Hij is een voorbeeld voor heel veel betaalde voetballers. Hij heeft spelinzicht. Durft vooruit te voetballen. Is verdedigend heel sterk en slim. Kan zeker nog een/twee jaren mee. Hoort in de basis thuis bij ons."

Roodwit010 zou wel eens de reden kunnen hebben dat hij niet bij een internationale topclub speelt. "Hij komt wel snelheid en wendbaarheid te kort voor het hoogste niveau. Anders had hij wel bij Inter of zo gespeeld maar in de Eredivisie is het gewoon een hele goede verdediger. Hij compenseert daar zijn gebrek aan snelheid vaak met zijn inzicht door op het juiste moment in te stappen."

Feyron moet het allemaal nog maar zien en is er nog niet zo zeker van. "Over een paar weken staan ze mogelijk weer tegen elkaar, alleen staan er dan nog wat andere toppers rondom Haaland."

Lees ook