'Dat was onder Slot ook een probleem'

'Dat was onder Slot ook een probleem'

16 reacties 16
Bron: Vi.nl
Foto: Pro Shots

Het is Luka Ivanušec nog niet gelukt om te overtuigen bij Feyenoord. De Kroaat, die vorig seizoen overkwam van GNK Dinamo Zagreb, werd binnengehaald als een grootse aankoop, maar stelde tot nu toe teleur. Arne Slot gebruikte hem niet heel veel en ook onder Brian Priske komt de international nog niet echt aan spelen toe.

Martijn Krabbendam, Feyenoord-watcher namens Voetbal International, vertelt in de Dick Voormekaar Podcast, dat het mogelijk aan de manier van spelen ligt. "Het is niet een speler dat overloopt van vertrouwen. Ze hebben er acht miljoen voor betaald, vorig jaar kwam hij er tegen FC Utrecht in en toen gaf hij een geniaal steekpassje. Toen dacht iedereen 'zo, dat is een goede speler'", begint Krabbendam. "Uiteindelijk lukt het dan toch niet. Het is een international uit Kroatie, hij zal toch wel wat kunnen. Misschien past hij niet bij het voetbal wat Feyenoord wil spelen, Slot stelde hem ook niet op."

Ook zou het te maken kunnen hebben met zijn eigen spel in het veld, bijvoorbeeld met het terugverdedigen. "Bij hem is het misschien ook wel intensiteit en energie. Dat was onder Slot ook een probleem, bij Feyenoord moet je als vleugelspeler natuurlijk vaak mee terug. Als dat niet in je zit, wordt dat toch een probleem. Het is wel een miskoop tot nu toe, een dure ook. Moet je hem nou rechts of links zetten. Je moet er wel een oplossing voor vinden, want het is een dure jongen", sluit hij af.

Lees ook