Manchester City FC waarschuwt Feyenoord-supporters voor wedstrijd in Engeland

Manchester City FC waarschuwt Feyenoord-supporters voor wedstrijd in Engeland

2 reacties 2
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord en Manchester City FC treffen elkaar op 26 november 2024. Voor Feyenoord is er volop support, het gehele uitvak is uitverkocht in het Etihad Stadium, zo is te zien op de Online Ticketshop van Feyenoord.

Naast alle supporters die een ticket hebben bemachtigd, zullen er ook supporters naar Manchester afreizen zonder ticket. Manchester City FC waarschuwt op haar officiële clubwebsite Feyenoorders die mogelijk tickets willen halen op de thuistribune. De club schrijft dat Feyenoorders, die opgemerkt worden op de thuisvakken, uit het stadion gezet zullen worden. Ook riskeren Manchester City FC supporters die hun kaart doorgeven aan een Feyenoord supporter, een verbod van tien thuiswedstrijden.

Manchester City FC staat op dit moment tweede in de Premier League. De club van Pep Guardiola heeft één punt minder dan het Liverpool van oud Feyenoord-trainer Arne Slot. In de Champions League werd één keer gelijk gespeeld (tegen Internazionale) en één keer gewonnen (0-4 tegen Slovan Bratislava). 

Lees ook