Feyenoord met vol uitvak aanwezig in Manchester

Feyenoord met vol uitvak aanwezig in Manchester

1 reactie 1
Bron: X
Foto: FR-Fans.nl

Feyenoord neemt het op 26 november op tegen Manchester City in de Champions League. De Rotterdammers spelen dan in Engeland tegen de regerend landskampioen, dat ook tijdens de Champions League geldt als één van de favorieten. 

Feyenoord zal gesteund worden door een vol uitvak. Dat betekent dat er voor seizoenkaarthouders geen verkoop meer komt. Nadat gisteren de verkoop startte voor Silvercardhouders meldt de club vandaag dat er geen kaarten meer beschikbaar zijn, dat valt te lezen op X.

Feyenoord is de Champions League gestart met een nederlaag tegen Bayer Leverkussen en een overwinning uit bij Girona FC. Met drie punten hebben de Rotterdammers een prima start van de Champions League. Manchester City heeft na twee wedstrijden vier punten. 

Door de nieuwe opzet van de Champions League is het niet meer dat je tegen elke tegenstander een uit en thuiswedstrijd speelt. Totaal speel je acht wedstrijden tegen acht verschillende tegenstanders. Na deze wedstrijden wordt de eindstand opgemaakt op de ranglijst. De eerste acht gaan sowieso door naar de volgende ronde, nummer negen tot en met vierentwintig spelen nog een tussenronde. 

Lees ook