Interlandperiode | Ivanušec start op de bank

De interlandperiode loopt langzaam weer op zijn einde. Luka Ivanušec neemt het met Kroatië op tegen Polen. Ayase Ueda gaat met Japan proberen om de vierde wedstrijd op rij te winnen in de kwalificatie voor het Wereld kampioenschap. Inbeom Hwang neemt het met Zuid-Korea in diezelfde kwalificatie op tegen Irak. 

Nations League

20:45 | Polen - Kroatië

Het Kroatië van Luka Ivanušec neemt het vanavond in de UEFA Nations League op tegen Polen. Ivanušec start het duel op de bank. Afgelopen zaterdag won Kroatië met 2-1 van Schotland. Toen zat Ivanušec niet bij de wedstrijdselectie.

Wereld kampioenschap kwalificatie Azië

12:35 | Japan - Australië 1-1

Ayase Ueda begon vandaag in de basis bij de interland tussen Japan en Australië. De aanvaller van Feyenoord speelde zijn zijn dertigste interland voor Japan. Daarin scoorde hij veertien keer.

Japan speelde uiteindelijk met 1-1 gelijk tegen Australië. Ueda werd in de 83e minuut van de wedstrijd gewisseld bij een 1-1 stand. Koki Ogawa was zijn vervanger. Het doelpunt van Japan kwam op naam van Cameron Burgess, die een eigen doelpunt maakte. Voor Australië scoorde Shogo Taniguchi, dat ook een eigen doelpunt was.

Het is voor Japan voor het eerst deze kwalificatie dat het punten verspeeld heeft. Momenteel heeft het tien punten uit vier wedstrijden. Australië heeft vijf punten uit vier wedstrijden.

13:00 | Zuid-Korea - Irak 3-2

Inbeom Hwang nam het vandaag met Zuid-Korea op tegen Irak. De middenvelder van Feyenoord begon in de basis en speelde de gehele wedstrijd mee.

Uiteindelijk was Zuid-Korea met 3-2 te sterk voor Irak. De doelpunten bij Zuid-Korea kwamen op naam van Se-Hun Oh, Hyun-Gyu Oh en Jae-Sung Lee. Voor Irak scoorde Ayman Hussein en Ibrahim Bayesh de doelpunten.

Zuid-Korea heeft nu tien punten uit vier wedstrijden en staat daarmee bovenaan. Irak heeft nu zeven punten uit vier wedstrijden. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten