Te Kloese eerlijk: 'Ik kon hem niet vinden in elk geval'

Feyenoord heeft de organisatiestructuur officieel aangepast. De Rotterdammers houden met Dennis te Kloese één directeur als eindverantwoordelijke, maar de de opzet van de organisatie wordt wel anders. Mark Ruijl, Jelle Goes en Stijn Vandenbroucke die alle drie hun eigen takenpakket krijgen. 

In het Algemeen Dagblad legt Te Kloese uit, waarom hij geen technisch directeur heeft aangesteld. "Zo iemand vinden is niet makkelijk’’, zegt Te Kloese, gezien veel clubs wel een 'echte' technisch directeur hebben lijkt de keuze opvallend. "Ik kon hem niet vinden in elk geval."

Ruijl

Feyenoord schuift dus eigenlijk interne werknemers door in nieuwe functies. Vooral dat Mark Ruijl een nieuwe functie krijgt is opvallend te noemen. De door Frank Arnesen binnengehaalde hoofdscout werd na het vertrek van de Deen al snel verplaatst en een terugkeer lijkt opvallend. Ruijl was niet meer actief rond het eerste elftal, maar keert nu toch terug. "Maar hij heeft zich prima ontwikkeld", aldus Te Kloese

Goes en Vandenbroucke

Voor Goes en Vandenbroucke veranderd er in principe weinig. De beide medewerkers hadden het takenpakket al grotendeels onder hun hoede. "Maar er is nu duidelijkheid over de verdergaande verantwoordelijkheden en ze zullen met z’n drieën met regelmaat samenkomen. Af en toe zal ik aansluiten."

Nieuwe scouts 

Feyenoord heeft ook twee nieuwe scouts aangetrokken. De Duitser Alexander Reuters van De Graafschap, voorheen ook werkzaam bij Bayer Leverkusen, en de Nederlander Guido Schoen, eerder als jeugdscout werkzaam bij City Football Group en Manchester City.

Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten