Te Kloese: 'Ik zal nooit een transfer in m'n eentje doen'

Te Kloese: 'Ik zal nooit een transfer in m'n eentje doen'

5 reacties 5
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Nu Feyenoord haar directie heeft uitgebreid, komt er minder werk op de schouders van algemeen directeur Dennis te Kloese. In gesprek met zowel De Telegraaf als het Algemeen Dagblad, beantwoordt de Feyenoord bestuurder verschillende vragen. De gehele interviews zijn terug te lezen op de website van De Telegraaf en het AD.

Te Kloese had veel taken binnen Feyenoord. Wat ook veel werkdruk bij Te Kloese bracht. Toch deed Te Kloese niet alles alleen. ‘Maar nooit in m’n eentje. Ik betrek daar ook altijd Joris van Benthem (jurist van Feyenoord, red.) en Pieter Smorenburg (financieel directeur) bij. Ik zal nooit een transfer in m’n eentje doen’, legt de algemeen directeur uit.

De organisatie binnen Feyenoord groeide afgelopen jaar  flink. Van 314 vaste medewerkers naar 444 mensen  die Feyenoord hun werkgever kunnen noemen. Door deze groei ervaart Te Kloese ook meer rust. ‘Door een zesde lid aan het directieteam toe te voegen, krijg ik straks nog meer lucht’, legt hij uit aan het Algemeen Dagblad. Ook zijn er volgens het AD twee nieuwe scouts aangenomen bij de Club van Zuid.

Het nieuws van de aanstelling van de nieuwe technisch manager kwam pas na de afgelopen transferperiode. In De Telegraaf wordt Te Kloese gevraagd, of de afgelopen transferperiode anders was verlopen als de keuzes op technisch vlak eerder waren gemaakt. Op de afgelopen transferperiode werd veel kritiek geuit. ’Hoe later die transfers plaatshebben, hoe lastiger het is. Daarom is het belangrijk dat we nóg beter voorbereid zijn en weten welke kandidaten er zijn’, vertelt Te Kloese.

Lees ook