Te Kloese: 'Het werd allemaal wel wat veel'

Te Kloese: 'Het werd allemaal wel wat veel'

10 reacties 10
Bron: Vi.nl
Foto: Pro Shots

Vorige week werd bekend dat algemeen directeur Dennis te Kloese hulp gaat krijgen. 1908.nl wist te melden dat de technisch manager Mark Ruijl zou gaan worden. Ruijl zal ondersteund gaan worden door Jelle Goes en Stijn Vandenbroucke. Te Kloese geeft in een interview met Feyenoordwatcher Martin Krabbendam antwoord op vragen, waarvan de antwoorden te lezen zijn op de website van de Voetbal International.

‘Het werd allemaal wel wat veel en ik vond het ook geen goed idee dat er te veel macht bij een persoon kwam te liggen’, vertelt Te Kloese in gesprek met Krabbendam, waarvan het gehele interview te lezen is op de website van de Voetbal International. 

Te Kloese heeft gezocht naar een nieuwe TD, maar dit leverde niets op. Hij sprak wel informeel met mogelijke kandidaten, maar heeft uiteindelijk vooral gekeken wat er al in huis was. ‘En als je dat doet, zie je dat je al veel kwaliteit in huis hebt’, vertelt Te Kloese.

Te Kloese ziet Ruijl al stappen maken bij Feyenoord. ‘Mark heeft zich sterk ontwikkeld’, legt de algemeen directeur uit. Met onder andere deze aanstelling, geeft Te Kloese steeds meer taken uit handen. Zo wordt de structuur binnen de club weer helderder en wordt de herstructurering doorgezet binnen de club. 

Lees ook