Flinke stijgingen en dalingen van marktwaarde-update van Transfermarkt.nl

Transfermarkt.nl heeft een nieuwe update gedaan van de marktwaarde van de spelers. Zo hebben ook spelers van Feyenoord een update gehad. Daarin zijn zes stijgingen te zien, en drie dalingen. De totale waarde van spelers van Feyenoord is nu 286,60 miljoen euro.

De spelers die gestegen zijn, zijn Facundo González, Gjivai Zechiël, Chris-Kévin Nadje, Quinten Timber, Antoni Milambo en Inbeom Hwang. Gedaald zijn Justin Bijlow, Ramiz Zerrouki en Luka Ivanušec.

Santiago Gimenez is nog steeds de speler met de hoogste marktwaarde binnen de selectie van Feyenoord. De aanvaller heeft nog steeds een actuele marktwaarde van veertig miljoen euro. Dávid Hancko en Quinten Timber hebben een marktwaarde van 35 miljoen euro. Die laatste is flink gestegen.

González is verdubbeld van 2 naar 4 miljoen euro. Zechiël was 600.000 euro, en is nu gestegen naar 3 miljoen euro. Nadje was 700.000 euro en is nu 1,5 miljoen euro. Timber was 28 miljoen en is nu 35 miljoen. Milambo was 6 en is nu 12 miljoen euro en Hwang was 8,5 miljoen en nu 10 miljoen.

Bijlow had een marktwaarde van 13 miljoen euro, en nu nog van 8,5 miljoen euro. Zerrouki had een marktwaarde van 9 miljoen euro en heeft nu nog een marktwaarde van 6,5 miljoen euro. Ivanušec had een marktwaarde van 12 miljoen euro en heeft er nu een van 8 miljoen euro.

PSV is de koploper als je kijkt naar de marktwaarde. Zij hebben een actuele marktwaarde van 320,60. Ajax heeft een actuele marktwaarde van 228,05 miljoen euro. 

Klik hier voor alle marktwaardes van de spelers van Feyenoord. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten