'Rechtsbuiten is toch een beetje de probleempositie bij ons'

'Rechtsbuiten is toch een beetje de probleempositie bij ons'

25 reacties 25
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord probeerde afgelopen zomer aan het eind van de transferperiode Andreas Skov Olsen in te lijven. De aanvaller van Club Brugge werd de topprioriteit en er gingen geruchten over meer dan vijftien miljoen euro. De Rotterdammers waren zelfs zo serieus dat de Deen heeft gesproken met de club en zelfs open stond voor een overgang, dat vertelde hij vorige week in de Deense pers vermeld door FR-Fans.nl

Bezoekers van FR-Fans.nl werd gevraagd of ze vinden dat Feyenoord in de winterstop een nieuwe poging moet wagen voor de aanvaller. Op de poll werd 1690 keer gestemd waarbij 87% van de bezoekers hoopt dat Feyenoord een nieuwe poging gaat wagen om de aanvaller naar Rotterdam te halen. 

Voorstanders

Er zijn genoeg voorstanders van een nieuwe poging, ondanks het hoge bedrag wat voor Skov Olsen neergelegd zou moeten worden. Bezoeker Paolo81 is een van de stemmers die hoopt dat Feyenoord nog een poging waagt. Volgens hem is namelijk de positie van rechtsvoor het probleem bij Feyenoord. "Rechtsbuiten is toch een beetje de probleempositie bij ons. Had m graag zien komen, en nog steeds."

Tegenstanders

Toch zijn er ook bezoekers die niet willen dat er een nieuwe poging gedaan wordt. Skov Olsen wordt qua creativiteit vergeleken met Luka Ivanušec die ook geen kansen krijgt. Gastbezoeker Gast322804201 is er duidelijk over. "Zolang je een creatieve speler als Ivanusec die ca 8 miljoen heeft gekost zo weinig kansen geeft om in zijn spel te komen, zou ik het geld maar lekker behouden.. Als je spelers voor zoveel geld haalt vind ik dat er ook wel een plan moet zijn om het maximale uit deze spelers te halen.. Hetzelfde geldt voor Ueda. In beide gevallen is het talent aanwezig, maar het komt er nog te weinig uit. Ook omdat ze nauwelijks wedstrijd ritme opbouwen."

Lees ook

 
Lees meer over
Lees ook